Gå på skattejagt i Verdens største Labyrint.

Samsø Labyrintens skoletjeneste tilbyder alle klassetrin en unik oplevelse. Det gælder om at finde frem til målet dybt inde i Labyrinten ved hjælp af Stifindere. En Stifinder er et opgavehæfte med en masse spørgsmål, som eleverne svarer på under turen i Labyrinten. Og eleverne når kun frem, hvis de svarer rigtigt på alle spørgsmålene!

Klassen deles op i grupper med 4 – 5 personer i hver. De mindste klasser går i lidt større grupper og skal have en lærer med, mens de større elever går på egen hånd. Hver gruppe vælger et emne til sin Stifinder. Der findes emner til alle klassetrin og niveauer, eller I kan lave jeres helt egne opgaver.

Klassen får en 15 minutters introduktion inden turen. Her gennemgås princippet i Stifinderen, så alle kan benytte den uden risiko for panik under turen til målet. Eleverne får også at vide, hvordan de altid kan finde tilbage fra et hvilket som helst sted i Labyrinten.

Turen i selve Labyrinten tager mellem 45 minutter og 1 time. Undervejs har eleverne sat kryds ved nogle af spørgsmålene på Stifinderen, og når de er kommet tilbage, kan eleverne herudfra finde kodeordet og deltage i en konkurrence om gode præmier.

En tur i Samsø Labyrinten er en øvelse i samarbejde og timing for de enkelte grupper. Afhængig af emnet er det en udfordring for eleverne hver gang at finde det rigtige svar på spørgsmålene. Konsekvensen af et forkert svar er, at gruppen ikke når målet.

Afsæt et par timer til besøget. Så er der tid til madpakker og at handle i kiosken.

Entrépris: kr. 55,00 for børn 3-12 år og kr. 65,00 fra 13 år og voksne.
15% grupperabat på entré for lejrskoler ved min. 20 personer.

Læs mere om lejrskoler på vores hjemmeside.

Samsø Labyrinten blev i 2001 godkendt som Verdens største Labyrint af Guinness World Records. Den er på størrelse med 12 fodboldbaner (6 ha) og den samlede stilængde er på 5,4 km.

Samsø Labyrinten

Issehoved 1