– i nærkontakt med Samsøs natur.

Samsø Naturskole er med sin beliggenhed ”nærmest i vandkanten” ved Stavns Fjord et ideelt besøgssted.
Naturvejlederne ved en masse om områdets natur og kulturhistorie og har stor erfaring i at tilrettelægge aktiviteter og undervisningsforløb for skoleklasser.
Naturskolen har et godt undervisningslokale, men vi er som regel udenfor det meste af tiden. Ved et naturskolebesøg kan I benytte alt relevant udstyr – herunder diverse grej til fangst og indsamling, waders, kraftige fuglekikkerter og meget mere.
Naturskolen har desuden 5 aluminiumsjoller, der kan benyttes som robåde, når vejret tillader det.

På naturskolens hjemmeside kan I læse meget mere, og der er en masse forslag til aktiviteter. Vi vil dog allerhelst gerne høre om jeres ønsker, så kontakt naturskolen for nærmere aftale.

Pia, Sune, Peter og Bjarne

Samsø Naturskole