På Ballen Strandcamping bor eleverne i hyggelige hytter som små selvstændige enheder. De fleste vælger derfor at hver gruppe selv skal have en lille husholdning hvor de køber ind, og laver mad under opholdet.

Vi tilbyder dog gerne levering af måltider hvis I ønsker det, men det behøver ikke at være hver aften.

Til lejrskoleophold har vi  2 x 6 hytter med plads til henholdsvis 25 eller 30 elever + lærere.

Hytterne er lyse og moderne indrettet og fuldt udstyrede med dyner/puder, kogeplader, koldt/varmt vand, service, køleskab, elkedel og kaffemaskine. Til lærerne har vi en hyttetype som herudover har toilet.

På pladsen er der mulighed for mange aktiviteter. Der findes bl.a. minigolf, boldbane og kæledyr.

Har I brug for særlige arrangementer eller brug for hjælp til at tilrettelægge turen, er I altid velkomne til at kontakte os.

Sengepladser:

5 hytter á 5 personer = 25 pers.
1 lærerhytter á 6 personer

Forplejning: Levering af morgenbrød
Levering af frokost.
Levering af aftensmad.
Transport:

Bus 800m.

Strand:

0 m.

Butik:

På pladsen ellers 1,5 km.

Medbring:

Sengelinned, håndklæder og viskestykker.

Soveposer:

Ikke tilladt.

Andet:

Eksempler på andre ting vi tilbyder:

Bål og snobrød på stranden.
Udlejning af stort telt m. borde/bænke og lys.
Cykeludlejning
Inspiration til turforslag
Kontakt til andre aktivitetsmuligheder

Har I andre ønsker, så kontakt os, vi vil gøre alt for at hjælpe