Nordgården Ligger i landlige omgivelser uden for landsbyen Onsbjerg og er således det perfekte udgangspunkt for ture rundt på øen.

Nyd omgivelserne på den 2 Tdl. Store grund, der er legeplads med klatrestativ, gynger kæmpe hoppepude, bålplads, fodboldbane samt en 12 hullers minigolf bane.

Vi har indrettet 150 m2 med 10 forskellige indendørsspil. Som kan bookes af grupper.

Er i en skoleklasse der bor på Nordgården arrangerer vi gerne uden beregning sammen med lærerne en turnering hvor eleverne dyster i 5 forskellige spil.

Samsøs fineste badestrand er i gå afstand 1,5 Km.

Cykelsti til nord og syd øen.

Vi har rammerne til en vellykket tur til Samsø, og i er meget velkommen til at kontakte os, vi kan altid sætte et ophold sammen så det passer lige til jeres ønsker og ideer. Og vi på Nordgården glæder os til at åbne dørene for jer.

Sengepladser:

Max 74 sengepladser.

Opstilling af telt vis i er flere kan arrangeres.

Foplejning:

Levering af mad.

Servering af morgenmad.

Transport:

Bus 800m.

Strand:

0 m.

Butik:

På pladsen ellers 1,5 km.

Medbring:

Sengelinned, håndklæde og viskestykker. Sovepose ikke tilladt.

Soveposer:

Ikke tilladt.

Andet:

Slut rengøring.

Cykeludlejning.

Andre ønsker vi hjælper gerne.